تقویت بخش خصوصی با کاهش مالیات بر تولید در بودجه 1404

تقویت بخش خصوصی با کاهش مالیات بر تولید در بودجه 1404

یک کارشناس اقتصادی گفت: هدف اصلاحات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۴ حمایت مستقیم از بخش خصوصی با کاهش مالیات بر تولید است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، همایون علی‌اکبری کارشناس اقتصادی با اشاره به نقش مهم و راهبردی بخش خصوصی در تحقق یک اقتصاد مولد و رو به پیشرفت با رشد اقتصادی بالا اظهار کرد: نقش بخش خصوصی در اقتصاد بسیار مهم است. بخش خصوصی مولد فعال در اقتصاد کشور نیروی محرکه نوآوری، کارایی و رقابت است. برای شکوفایی هر اقتصادی، بخش خصوصی باید تشویق و حمایت شود. یکی از موثرترین راه ها برای دستیابی به این امر کاهش هزینه های تولید است که به نوبه خود جذابیت تولید را نسبت به سایر بخش ها افزایش می دهد. در چارچوب بودجه 1404 و اصلاحات مالیاتی مرتبط در سال آتی، کاهش مالیات بر تولید، همراه با اخذ مالیات بر فعالیت‌های سوداگرانه و مخرب تولید در قالب مالیات بر عایدی سرمایه، به عنوان یک استراتژی حیاتی برای کاهش ریسک فعالیت‌های تولیدی بخش خصوصی و افزایش جذابیت آن توسط دولت به انجام رسیده است. صحبت‌های روز گذشته رهبری پیرامون کاهش تصدی دولت و تقویت حضور بخش خصوصی در اقتصاد با بهبود محیط کسب‌وکار و کاهش ریسک تولید و افزایش جذابیت آن انجام خواهد پذیرفت که اصلاحات مالیاتی بودجه 1404 مبتنی بر همین اقدامات انجام پذیرفته است.

وی در ادامه با اشاره به کاهش مالیات تولید در بودجه 1404 گفت: کاهش مالیات بر تولید یک اقدام ضروری برای جذاب‌تر کردن بخش خصوصی فعال در تولید کشور برای سرمایه‌گذاران است. با کاهش مالیات تولید در بودجه 1404، دولت به طور موثر هزینه تولید را کاهش داد که در نتیجه فعالیت‌های تولیدی را برای سرمایه گذاران سودآورتر و جذاب‌تر می‌کند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به حمایت مستقیم از بخش خصوصی با کاهش مالیات تولید در بودجه 1404 گفت: هدف اصلاحات مالیاتی در بودجه 1404 حمایت مستقیم از بخش خصوصی با کاهش مالیات بر تولید است. این حمایت مالیاتی هدفمند به نفع بخش‌های تولیدی خصوصی و واقعی اقتصاد طراحی شده است که بتوانند با کاهش هزینه‌های خود و همچنین افزایش توان رقابت‌‎پذیری، نقش محوری در توسعه صادرات و رشد اقتصادی را ایفا کنند.

وی ادامه داد: کاهش مالیات بر تولید گامی حیاتی در جهت افزایش رقابت پذیری و جذابیت بخش تولیدی اقتصاد است. زمانی که مالیات تولید بالا باشد، کسب و کارها ممکن است برای رقابت با همتایان خود در کشورهای دیگر که بار مالیاتی کمتری دارند، مشکل پیدا کنند. با کاهش این مالیات‌ها، دولت می‌تواند زمینه‌های بازی را هموار کند و به کسب‌وکارهای داخلی این امکان را بدهد که به طور مؤثرتری در بازار جهانی رقابت کنند. این افزایش رقابت می تواند منجر به صادرات بیشتر، درآمدهای ارزی بیشتر و بهبود عملکرد کلی اقتصادی شود.

علی‌اکبری در پایان گفت: کاهش مالیات تولید در بودجه 1404 اقدامی راهبردی با هدف افزایش نقش بخش خصوصی در اقتصاد است. با کاهش هزینه های تولید و سودآورتر کردن و جذاب کردن فعالیت های تولیدی برای سرمایه گذاران، مشارکت بیشتر بخش خصوصی در اقتصاد تحریک خواهد شد. این امر به نوبه خود نیز منجر به افزایش رشد اقتصادی، بهبود رقابت پذیری تولید داخلی و شکل گیری اقتصاد پویاتر و مقاوم تر شود.

انتهای پیام/

منبع